Máris olcsóbb lett itthon a PlayStation 4

konzolvásárlás 2014 ps4 playstation 4
A hostess holds a remote of a Playstation 4 at the Sony booth during the China Joy fair in Shanghai on July 31, 2014. The gamer fair China Joy (China Digital Entertainment Expo & Conference) opens its doors from July 31 to August 3, 2014. Sony said on July 31 it saw a $261 million first-quarter net profit thanks to brisk sales of its PlayStation 4 console and a weak yen, but said it still expects a full-year loss. AFP PHOTO / JOHANNES EISELE
Vágólapra másolva!
Alig egy hete mutatta be a Sony a PlayStation 4 karcsúsított és erősebb hardverrel felszerelt változatát, a PlayStation hazai üzletágvezetője máris bejelentette, hogy a 2013-as modellek szeptember 8-tól a korábbinál olcsóbban lesznek elérhetőek az üzletekben, és néhány játék árából is lefaragtak egy kicsit.
Vágólapra másolva!

A PlayStation 4 vékonyabb és energiatakarékosabb változatát, illetve az erősebb hardverrel felszerelt PlayStation 4 Prót szeptember 7-én jelentette be a Sony a PlayStation Meeting keretében, és ezek után várható volt, hogy a 2013-ban debütált verzió kedvezőbb árcédulával lesz elérhető a boltokban.

Az árcsökkenésre nem is kellett sokat várni, hiszen a Sony hazai képviselete máris bejelentette, hogy szeptember 8-tól

az 500 GB-os modell 101.990 Ft-tól, míg az 1 TB-os kiadás (kiegészítve egy PS4 exkluzív játékkal) 134.990 Ft-tól kapható a boltokban.

És nem csak a konzol kapott némileg barátságosabb árat, de mostantól néhány PlayStation 4 exkluzív játék is olcsóbban érhető el a boltokban. A Bloodborne Game of the Year verziója 15.990 forinttól szerezhető be, míg az Uncharted Collection és az Until Dawn 12.990 forintos árat kapott.

"Nagyon boldog vagyok, hogy kedvezőbb áron lesz elérhető a PS 4 konzol, így még többen élhetik át azt az élményt, amit csak a PlayStation játékosok ismerhetnek" – mondta Sándor Csaba, a PlayStation hazai üzletágvezetője.

Már azt is tudjuk, hogy a november 10-én érkező PlayStation Pro mennyiért lesz kapható hazánkban Forrás: Sony

A Sony ezzel párhuzamosan nyilvánosságra hozta a PlayStation 4 újabb változatainak árát is. A november 10-én megjelenő, erősebb hardverrel felszerelt PS4 Pro 135.990 forintos, míg a sima PS4 karcsúsított, szeptember 15-én érkező verzió a jelenleg is kapható modellhez hasonlóan, 101.990 forintos ajánlott fogyasztói áron kerül kereskedelmi forgalomba.