Nemsokára kiderül, milyen hardverekkel készül a Microsoft

Project Scorpio, Microsoft
Vágólapra másolva!
Október 26-án tartja meg következő sajtóeseményét a Microsoft, de a források szerint nem várhatunk túl sok hardveres bejelentést. Valószínűleg nem jön sem telefon, sem Surface táblagép, legfeljebb a korábbi modelleket frissítik. A középpontban a Windows 10 operációs rendszer jövője lesz.
Vágólapra másolva!

A Microsoft kiküldte meghívókat október 26-i eseményére, melynek központi témája a "Windows-sztori következő fejezete" lesz. Az októberi eseményekre eddig hagyományszerűen a hardveres bejelentéseket tartogatta a Microsoft: tavaly a Surface 4 táblagépet, a Surface Book laptopot, valamint a Lumia 950 és 950 XL telefonokat mutatták be.

Eddig úgy pletykálták, hogy idén bemutatnak egy új Surface PC-t, ami az Apple iMachez hasonlóan egy all-in-one megoldás lenne. Várhatóan a PC-k lesznek a középpontban, emellett pedig a Windows 10-zel kapcsolatos jövőbeli tervek, illetve pár olyan windowsos eszközt is megmutathatnak, amelyeket olyan külső gyártók készítenek, mint a Dell vagy a Lenovo.

Egyelőre nem kap utódot a Surface Pro 4, maximum hardveresen frissítik egy kicsit Forrás: Microsoft

A Business Insider forrásai szerint az esemény visszafogottabb lesz. Kisebb frissítések várhatók a Surface Pro 4 és Surface Book készülékekhez, de következő tavaszig kell várnunk aSufrace Pro 5, vagy Surface Book 2 bejelentésére.

Emellett a régóta pletykált Surface Phone-ról, és a következő generációs, „Project Scorpio" kódnéven fejlesztett Xbox konzolról sem fog szó esni két hét múlva. A Microsoft képviselői megerősítették, hogy idén nem lesznek új Microsoft Band karkötők sem.