Ingyenes az elmúlt évek egyik legjobb lövöldözős játéka

Far Cry 3: Blood Dragon
Vágólapra másolva!
Novemberben is folytatódik a francia Ubisoft játékkiadó harmincadik szülinapját ünneplő akció, melynek keretében a 2013-as év egyik legszórakoztatóbb lövöldözős játéka szerezhető be teljesen ingyen.
Vágólapra másolva!

A Ubisoft eddig olyan PC-s videojátékokat tett ingyenessé születésnapi akciójában, mint a Prince of Persia: Sands of Time, a Tom Clancy's Splinter Cell, a Rayman Origins, a 2014-es The Crew és a maga nemében zseniális Beyond Good & Evil.

Mindegyiket pontosan egy hónapig lehetett egy forint elköltése nélkül megszerezni, novemberben pedig egy hihetetlenül szórakoztató retro FPS, a 2013-as Far Cry 3: Blood Dragon vált elérhetővé.

Ahhoz, hogy a miénk lehessen a program, nem kell mást tenni, mint regisztrálni egy profilt a Uplay rendszerbe, majd a Ubi30 oldalon mindössze két kattintással igényelni a játékot.

Ezt követően a Ubisoft a profilunkhoz csatolja a Blood Dargon-t, ami a Uplay keretprogram letöltését követően, a Játékok menüpontból bármikor telepíthetővé válik.

A Far Cry 3: Blood Dragon egy igazi retro őrület modern köntösbe ültetve. Ha a '80-as és '90-es éveket azzal töltötte, hogy rongyosra nézte Schwarzenegger, Michael Dudikoff, Van Damme és Lorenzo Lamas filmjeit, nosztalgiával gondol az első akciófiguráira, továbbá szereti az FPS-eket, akkor ennél jobb szórakozást aligha találhat, pláne nem ingyen.

Igazi retro őrület, nemcsak azoknak, akik már javában éltek a 80-as években! Forrás: Ubisoft

Az ajándék játékok sorozata a Blood Dragon-nal nem ér véget, hiszen decemberben még egy program válik majd ingyenessé, de erről a Ubisoft még nem rántotta le a leplet.