A Nosalty robotja megmondja, mit főzzünk vacsorára

főzés
Vágólapra másolva!
A Nosalty elindította csevegőbotját a Facebook Messengeren, amelynek segítségével akár hozzávalók alapján is azonnal receptekhez juthatunk a NoSalty adatbázisából a Facebookon keresztül.
Vágólapra másolva!

Most már nem kell felmenni a Nosalty-ra, ha valami jó receptet keresnénk, elég megnyitni a Messengert. A receptoldal saját csevegőrobotjával beszélgetve nem csak ötleteket kapunk, de akár fel is iratkozhatunk a legfrissebb receptekre, amelyeket automatán küld el mindennap üzenetben az alkalmazás.

A NoSalty botját az m.me/nosalty linken, vagy a Messengerben a Nosalty Facebook-oldalának kiválasztásával azonnal használhatjuk. "Szia! Én a Nosalty robot vagyok, segítek neked megtalálni a legjobb recepteket, írd be az étel nevét! Nem tudod még mit főzzél? Akkor írd be milyen alapanyagod van otthon!" – írja rögtön a robot, amint megnyitottuk a csetablakot.

Krumpli, uborka, ebből lesz a vacsora Forrás: Origo

Nem kell mást tennünk, mint a keresett étel nevét, vagy az otthon megtalálható hozzávalókat üzenetben elküldenünk a messenger robotnak. Ez lehet akár csak ennyi is: krumpli, uborka.

A chat bot alkalmazás azonnal megmutatja a legrelevánsabb három találatot, egy további link pedig elkalauzol minket a többi találatra. A kidobott találatokból pedig már könnyen megnyitható a recepthez vezető hivatkozás is egyenesen a Messengerből.