Ingyen adják az egyik legjobb Assassin’s Creed-játékot

Assassin's Creed III
Vágólapra másolva!
Decemberben is folytatódik, egyben véget is ért a francia Ubisoft játékkiadó harmincadik szülinapját ünneplő akció, melynek keretében az elmúlt tíz év egyik legnépszerűbb játékszériájának, az Assassin's Creednek a harmadik számozott epizódja szerezhető be teljesen ingyen.
Vágólapra másolva!

A Ubisoft eddig olyan PC-s videojátékokat tett ingyenessé születésnapi akciójában, mint a Prince of Persia: Sands of Time, a Tom Clancy's Splinter Cell, a Rayman Origins, a 2014-es The Crew, a maga nemében zseniális Beyond Good & Evil és 2013-as év egyik legjobb lövöldözős játéka, a Far Cry 3: Blood Dragon.

Mindegyiket pontosan egy hónapig lehetett egy forint elköltése nélkül megszerezni, decemberben, a szülinapi akció utolsó hónapjában pedig a 2007-ben indult Assassin's Creed-széria harmadik számozott része vált elérhetővé.

Ahhoz, hogy a miénk lehessen a program, nem kell mást tenni, mint regisztrálni egy profilt a Uplay rendszerbe, majd a Ubi30 oldalon mindössze két kattintással igényelni a játékot.

Ezt követően a Ubisoft a profilunkhoz csatolja az Assassin's Creed III-at, ami a Uplay keretprogram letöltését követően, a Játékok menüpontból bármikor telepíthetővé válik. A játék ugyan már napok óta elérhető ingyenesen, de a startkor olyan nagy volt az érdeklődés az AC III iránt, hogy a szerverek nem bírták a terhelést, de most már gond nélkül be lehet szerezni a nyílt világú akciójátékot.

Az Assassin's Creed III-ban bárki részese lehet az Amerikai függetlenségi háborúnak Forrás: Ubisoft

Az Assassin's Creed III a neve ellenére a sorozat ötödik PC-re is megjelent része, ami a 18. századba, az amerikai függetlenségi háború idejébe kalauzolja a játékosokat. Főhősünk a félig angol, félig Mohawk indián Connor, aki az asszasszinok oldalán harcol a Templomosok ellen a kolónia függetlenségéért.