Kiszivárgott fotón a Samsung következő csúcsmobilja

samsung galaxy s8 koncepcio
Ez csak egy koncepció, de így nézhet ki
Vágólapra másolva!
A külföldi techsajtó egyik legmegbízhatóbb szivárogtatója, Evan Blass is hozzájutott egy fotóhoz, amin állítólag a valódi Samsung Galaxy S8 látható.
Vágólapra másolva!

Kevesebb mint egy hete újabb fotók kerültek fel a netre, amelyeken a szivárogtató állítása szerint egyenesen a Samsung Galaxy S8 előlapi panele volt látható. A VentureBeat portál megbízható szivárogtatója, Evan Blass is villantott most képeket a Twitteren, ő a telefon elő- és hátlapjáról is felvételeket szerzett meg.

A csúcsmobil körül nagy a nyüzsgés és sok a találgatás, az elmúlt hetekben rendre lehet hallani róla újabb pletykákat.

Ezeket legutóbb itt szedtük össze:

Blass képei sok egyezőséget mutatnak azzal, amit eddig beszéltek a telefonról az iparági források. Több kiszivárgott kép alapján már szinte biztosan állítható, hogy nem lesz rajta Home gomb, és az a kijelző alá kerül. Az ujjlenyomatolvasót pedig a hátlapra helyezik a kamera mellé.

Az újságíró szerint két modell fog érkezni: az alapváltozat 5,8, míg a Plus variáns 6,2 hüvelykes Super AMOLED kijelzőt kaphat, amelyek az előlap 83 százalékát teszik majd ki, ez pedig egy egyedi arány eredményez majd. Mindkét telefon alapból lekerekített, „edge" széleket kap.

Ezen a képen is látható 3,5 millis jackdugó, amiről úgy beszélték, hogy szintén mehet.

A héten érkezett az az érdekes pletyka is, miszerint a Windows Continuumhoz hasonló fejlesztést kaphat a mobil, azaz egy dokkolóba helyezve akár androidos számítógépként is lehet majd használni, ha arra csatlakoztatjuk a szükséges perifériákat.

A VentureBeat forrásai szerint egészen pontosan március 29-én leplezi le a cég a mobilt, ami április 21-én kerülhet boltokba.