Több tucat új szörnnyel bővül a Pokémon Go

Pokémon Go
Vágólapra másolva!
Még véget sem ért a Pokémon Gó-t fejlesztő Niantic Games Valentin-napra időzített különleges eseménye, máris újabb izgalmas hírek láttak napvilágot a tavalyi év legnépszerűbb mobiljátékát illetően. Pár napon belül nyolcvan újabb lénnyel bővül az elkapható zsebszörnyek száma.
Vágólapra másolva!

Múlt héten még arról számoltunk be, hogy a Valentin-nap alkalmából a fejlesztők mindenféle szezonális extrával kedveskednek a játékosoknak, ma pedig hivatalossá vált, hogy hamarosan még több zsebszörny árasztja el az utcákat.

Azt már tavaly december óta tudni lehetett, hogy a Niantic Games hamarosan bővíteni fogja a játékon belül elkapható pokémonok számát, most viszont már biztos, hogy a mobiljáték még a héten nyolcvan újabb lénnyel bővül, méghozzá olyan zsebszörnyekkel, akikkel a játékosok először az 1999-ben Game Boy Colorra megjelent Pokémon Gold és Silver játékokban találkozhattak.

Végre befogható lesz Chikorita, Cyndaquil és Totodile is!

A Pokémon Go ráadásul nem csak a szörnyek számát illetően fejlődik, hiszen az új lényekkel párhuzamosan új funkciók is érkeznek a mobiljátékba.

Egyrészt lesznek zsebszörnyek (Zubat, Slowpoke, Onix, Chansey, Seadra, Scyther, Eevee, Porygon), akikből egészen új pokémonokat nevelhetünk, továbbá két újabb gyümölcs is elérhetővé válik a játékosok számára, amit a lények befogásakor lehet majd bevetni.

A Nanab Berryt használva lelassíthatjuk a prédánkat, így könnyebb lesz elkapni, míg a Pinap Berry használatával kétszer annyi cukorkát gyűjthetünk a sikeres befogás esetén, mint alapesetben.

És ez még nem minden, hiszen érkeznek mindenféle új öltözékek a karaktereink számára (sapkák, pólók és nadrágok), így a játékosok a korábbinál sokkal egyedibbé varázsolhatják a Pokémon Gó-s alteregójukat, sőt a mikrotranzakcióval megvásárolható cuccok listája is bővülni fog.

A Niantic egyelőre nem közölte, hogy az újdonságok pontosan mikor élesednek, de annyi bizonyos, hogy már a héten megkapjuk az új lényeket és lehetőségeket.