Ilyen színekben jöhet az új Samsung csúcsmobil

samsung galaxy s8 koncepcio
Ez csak egy koncepció, de így nézhet ki
Vágólapra másolva!
A bemutató előtti héten is érkeznek az újabb pletykák, most a Galaxy S8 várható áráról és színeiről árulkodott a híres mobilos szivárogtató.
Vágólapra másolva!

Március 29-én végre lehull a lepel a Samsung legújabb Galaxy S-szériás csúcsmobiljáról, amivel kapcsolatban szinte minden napra jut egy pletyka. A bejelentés előtti héten újabb adag infó érkezett a legtöbbször hitelesen szivárogtató Evan Blass újságírótól, ezúttal a telefon várható áráról és a választható színekről.

A Twitteren közzétett fotók szerint három árnyalatban lesz kapható a Galaxy S8:

Black Sky (fekete ég), Orchid Grey (orchideaszürke), és Arctic Silver (sarkvidéki ezüst).

Mivel a nagyméretű kijelző gyakorlatilag elfoglalja a telefon előlapjának egészét, a színek a telefon oldalán, valamint a hátlapon láthatók, az előlap felső és alsó vékony kávája minden változat esetében fekete színű.

Evan Blass informátorai szerint a Galaxy S8 799 eurós (230 ezer forint), míg az S8 Plus 899 eurós (260 ezer forint) áron lesz kapható. A telefont jövő héten mutatják be Londonban és New Yorkban két párhuzamos eseményen, április 21-től kezdhetik árusítani.

Az újságíró korábban már közzétette a vélhetően sajtónak szánt, eredetinek tűnő renderfotókat is. A korábbi híreszteléseket, várható specifikációkat itt gyűjtöttük össze:

Az S8 nagy kijelzőjén a Samsung logónak se marad hely

Egyre több kép erősíti meg, hogy mi kerül az új csúcsmobilba.