Érdemes várni a Windows 10 új frissítésének telepítésével

windows 10 microsoft
Már csak pár napig lehet ingyen beszerezni
Vágólapra másolva!
Három héttel ezelőtt megkezdődött a Windows 10 alkotói frissítésének terjesztése. Az operációs rendszer harmadik óriási javítása számos kisebb-nagyobb fejlesztéssel próbálja javítani a felhasználói élményt.
Vágólapra másolva!

Az alkotói frissítés hullámokban válik installálhatóvá a Windows 10-et futtató számítógépekre: egyes felhasználók az elmúlt napokban már telepíthették is, de lesznek olyanok, akiknél csak a nyár elején jelzi majd ki a Windows Update a megérkezését.

Forrás: Microsoft

A türelmetlenek ettől függetlenül a Windows frissítőszolgáltatását kikerülve, mondhatni a saját szakállukra is installálhatják a rendszert. A Microsoft webhelyéről letölthető egyik eszközzel kikényszeríthetik az alkotói frissítés installációját, a másikkal pedig elkészíthetik a tiszta telepítéséhez szükséges pendrive-ot vagy DVD-t.

A Microsoft friss tájékoztatása szerint a többség számára kifizetődőbb lehet megvárni a Windows Update jelzését, ugyanis a saját szakállukra frissítők jelenleg több váratlan problémába is belefuthatnak, például a Broadcom egyes vezeték nélküli hálózati vezérlői egyelőre nem kompatibilisek az alkotói frissítéssel.

A problémás számítógépekkel rendelkezők számára a Windows Update csak azután jelzi majd ki az alkotói frissítés elérhetőségét, hogy a Microsoft és a partnerei megoldották a konfigurációjukat biztosan érintő bugokat.