Sorozatban harmadszor díjazták a Gemiust

Vágólapra másolva!
A lengyel vállalat sorozatban harmadszor vehetett át díjat az online hirdetési piac szereplői által szervezett eseményen.
Vágólapra másolva!

Az online médiavállalatok körében rendkívül népszerűek a Gemius termékei (többek között az Origo is ezt használja). A Lengyelországban 1999-ben alapított vállalat az utóbbi két évtizedben szépen feltört, hiszen Európában, a Közel-Keleten és Afrikában már harminc országban érhetőek el a szolgáltatásai, ráadásul a díjakat is folyamatosan nyeri.

Forrás:Gemius

Most éppen az európai online piaci szereplők által szervezett IAB Europe Research Awardson tudott behúzni egy díjat, csak úgy mint tavaly és tavalyelőtt. A győzelmet ezúttal a gemiusAdReal hozta meg, ami az internethasználók szokásait vizsgálja, valamint információt szolgáltat a konkurensek hirdetési tevékenységével kapcsolatban.

A Gemius kiemelte, hogy ez a termékük minden másnál jobban képes lefedni az online hirdetési piaci méréseket, bevonva olyan platformokat is, mint a YouTube és a Facebook. De hamarosan még ennél is tovább mennének, és lehetőséget biztosítanának a tévés és rádiós piac hirdetéseinek mérésére. A végső cél, hogy a szolgáltatást igénybe vevők eszköztől és médiumtól függetlenül teljes képet kaphassanak a hirdetéi piacról.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!