Korlátlan adatcsomagok a Telekomnál is

fesztivál, mobil, video, koncert
Vágólapra másolva!
A nyári hónapokban, az egymást követő fesztiválokon, rendezvényeken a szokásosnál jóval többen és többet interneteznek mobileszközökön, így sokszorosára nőhet az adatforgalom. Ezt látva a Telekom korlátlan belföldi mobilinternettel készül a nyárra minden Mobil L-es és XL-es díjcsomagra hűséggel rendelkező előfizetője számára.
Vágólapra másolva!

A Telekom korlátlan belföldi internetelérést ajándékoz azoknak az előfizetőknek, akik új Mobil L-es vagy XL-es díjcsomagot választottak, vagy most, illetve a nyár folyamán teszik meg ezt, két éves hűségidő vállalásával. Ők egész nyáron, azaz

június 1-től augusztus 31-ig belföldön korlátlanul használhatják a mobilinternetet.

Az igénybevétel feltétele a díjcsomagokra már korábban előfizető ügyfelek számára a Telekom applikációban történő aktiváció.

Akár az egész fesztiválszezont végig közvetíthetjük a korlátlan adatcsomaggal. Forrás: Origo

A nyári megnövekedett forgalmat jól mutatja, hogy csak a Balaton-környéki településeken tavaly júliusban a Telekom mobilhálózatán mért 4G adatforgalom az egy évvel korábbihoz képest duplájára, közel havi 240 TB-ra nőtt. (Összehasonlításképpen: egy téli hónap adatforgalma 37 TB körül alakult.) A tavalyi Telekom VOLT Fesztiválon az adatforgalmazás szintén jelentősen emelkedett, 2,9 TB-nyi forgalommal megközelítette az előző évi forgalom dupláját. Ezen belül a 4G adatforgalmazás több mint duplájára emelkedett a Telekom adatai szerint.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!