Végleg elesett a Denuvo játékvédelem?

dishonored 2 játék
Nem kell crack a Dishonored 2 kalóz verziójának futtatásához, elég egy licencgenerátor alkalmazás
Vágólapra másolva!
Crack nélkül, licencgenerátorral warezolhatóak a védett játékok.
Vágólapra másolva!

Néhány nappal ezelőtt beszámoltunk a hírről, hogy a VMProtect nevű cég az azonos nevű alkalmazásának warezolásával vádolta meg a Denuvo fejlesztőjét, állítólag a játékok másolásvédelmének épségét ellenőrző szoftver kulcsfontosságú komponensét kalózkodta az osztrák vállalat. Mostanra kiderült, hogy a vállalatok közt egy ideje már nincsenek üzleti jellegű nézeteltérések.

Nem kell crack a Dishonored 2 kalóz verziójának futtatásához, elég egy licencgenerátor alkalmazás Forrás: Bethesda Softworks

Ez volt a hét pozitív sajtóhíre a Denuvo számára. A rossz hír szerdán érkezett, a warez közösségben ismeretlen SteamPunks ugyanis előállt egy Denuvo licencgenerátor alkalmazással. Ez óriási megdöbbenést keltett, egyelőre senki sem tudja, hogy miként szerezte az elkészítéséhez szükséges tudást a csoport. Ami azt illeti, a program működését sem sikerült még visszafejteni, a crackerek ugyanis becsomagolták a fent említett VMProtect alkalmazással.

No de mi a nagy szám ebben az új programban?

A licencgenerátor lehetővé teszi a Denuvo semlegesítését anélkül, hogy konkrétan cracket kellene készíteni az általa védett játékokhoz.

A generátort specifikusan a Dishonored 2 mellé csomagolta a SteamPunks, azonban mostanra tapasztalati úton kiderült, hogy jó néhány egyéb a Denuvo által védett játék esetében is biztosan működőképes.

Hírünk írásáig a Denuvo nem kommentálta a semmiből felbukkant alkalmazást.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!