Ujjlenyomat-olvasót is kínálnak a Moto E4 mobilok

lenovo motorola moto e4 plus android okostelefon
Moto E4 Plus
Vágólapra másolva!
Kártyafüggetlenül 149 és 199 euróba kerülnek majd a készülékek.
Vágólapra másolva!

Hétfő délután a Lenovo birtokában lévő Motorola bemutatta a megfizethető Moto E4 termékcsaládját. A belépőkategóriás okostelefonok legnagyobb újítása a részlegesen fém készülékház, általános megjelenésüket tekintve aránylag közel állnak drágább Moto G család tagjaihoz. A nyár végén kerülnek majd forgalomba, a kisebbik Moto E4 kártyafüggetlenül 149 euróba, míg a nagyobbik Moto E4 Plus 199 euróba kerül majd.

Moto E4 Plus Forrás: Lenovo

A modellek között három fontos különbség van: a Moto E4-be 5 hüvelykes érintőkijelző, 8 MP-es hátlapi kamera, és 2800 milliamperes akku került, míg az E4 Plus 5,5 hüvelykes kijelzővel, 13 MP-es hátlapi kamerával, és 5000 milliamperes (!) akkuval csábítja a vásárlókat.

Moto E4 Forrás: Lenovo

A telefonok kijelzői 1280×720 pixelesek, az előlapi kameráik 5 megapixelesek, gyárilag Android 7.1 rendszerrel előtelepítve érkeznek. Piactól függően a telefonokban Qualcomm vagy MediaTek lapkakészletek dolgoznak, de mindkét esetben négymagos processzort kapnak a vásárlók, 2 GB memóriával kiegészítve.

A Moto E4 csak 16 GB beépített háttértárral lesz elérhető, míg az E4 Plus-ból 32 gigás változatot is készít a Lenovo. Mindkét modell rendelkezik beépített ujjlenyomat-olvasóval.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!