Jöhetnek a mintaváltós ruhák?

e ink prism hajlítható kijelző ruházat
Váltogathatja a mintázatát az E Ink Prism kijelzős ruhadarab
Vágólapra másolva!
Összecsukható e-könyv-olvasót is demonstrált az E Ink.
Vágólapra másolva!

Meghódíthatja a világot az eddig főként csak az e-könyv-olvasókban használt E Ink megjelenítő. Partnereinek hathatós közreműködésével az E Ink Corporation a Display Week szakkiállításon nemrég leleplezte a kijelzőtechnológiájának legmodernebb változatát, a fő újdonságot a panelek nagyfokú hajlíthatósága jelenti.

A praktikus felhasználási lehetőségek demonstrálása érdekében több koncepcióterméket is mutatott a vállalat. A klasszikussal kezdve a Flexible Carta Mobius egy kettéhajtható e-könyv-olvasó, a termék egyetlen 10,2 hüvelykes panelt használ. Az összehajtáskor a két „fedele" nem simul teljesen egymáshoz a gerincnél, valójában inkább egy befűzős mappához hasonlít, de azért érdekes.

Ami ennél nagyobb meglepetést keltett, az az E Ink Prism típusú kijelzőkből készült mellény, ez 1:55-nél kezdődik a fenti videóban. A szintén hajlékony megjelenítő kétféle színt képes megjeleníteni, az igényektől függően a színpáros a fekete, sötétkék, cián, vörös, zöld, sárga, és barna bármely kombinációja lehet.

A koncepció ruházat képes a viselő kívánalmainak megfelelően változtatni a ruhadarab mintázatát.

Nagyon futurisztikus, de jelen formájában valószínűleg nem túl kényelmes.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!