Gyorsabb internetcsomagokat kínál a Magyar Telekom

telekom logo vállalat T
Vágólapra másolva!
Beérett a Telekom szélessávú hálózatfejlesztéseinek eredménye: ennek köszönhetően már több mint 2,9 millió háztartásban érhető el a szolgáltató kínálata, amiből 700 ezren csatlakoznak optikai hálózatra, ami lehetővé teszi aká az 1 gigabites letöltési sebesség elérését is.
Vágólapra másolva!

Ennek megfelelően a Telekom úgy döntött, hogy augusztus elejétől átalakítja az otthoni internetcsomag-portfolióját.

telekom logo vállalat T Forrás: Origo

Összesen ötféle csomag közül választhatnak majd az előfizetők, ebből a legalacsonyabb 50 Mbit/s letöltési sebességet kínál, a következő 100 Mbit/s-et, majd jön egy 250 Mbit/s-es csomag, végül pedig a legnagyobb az 1000 Mbit/s. Persze szokás szerint a valós le- és feltöltési sebességek ettől a gyakorlatban eltérhetnek.

Továbbra is előfordulhatnak olyan helyek, ahol az alap 50 Mbit/s-es csomag nem érhető el, ott a 30 Mbit/-es letöltési sebességet kínáló Start csomagot tudja adni a vállalat. Fontos megemlíteni, hogy a frissített és új csomagok nem csak az új ügyfelek számára érhetőek el, hanem a meglévő előfizetők és válthatnak új hűség vállalása esetén.

A változatásokhoz igazodott a Telekom több szolgáltatását (otthoni internet, telefon, mobil, televízió) összeválogatható formában nyújtó Magenta 1 kedvezménycsomag is, így érdemes lehet egy pillantást vetnie rá annak, aki ezeket amúgy is a Telekomtól veszi igénybe.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!