Jól eltalálta a legújabb felső kategóriás laptopját az Asus

asus vivobook pro 15 N580 notebook laptop
Asus VivoBook Pro 15 (N580)
Vágólapra másolva!
Dedikált GeForce videovezérlő is került a 2 cm vastag laptopba.
Vágólapra másolva!

Megkezdte az idei Computexen bejelentett VivoBook Pro 15 (N580) laptopjának forgalmazását az Asus, a termék csúcsváltozata 1299 dolláros (olyan 335 ezer forintos) áron már elérhető az Amazonon. Ez nem kevés pénz egy laptopért, azonban a vállalat meglehetősen jól eltalálta a terméket, elsősorban a nagy teljesítményű munkagépre, vagy a gamer noteszre vágyók számára lehet jó választás.

Asus VivoBook Pro 15 (N580) Forrás: Asus

A csupán 2 cm vastag és 2,2 kilogrammos laptop fenti áron kínált konfigurációjába 15,6 hüvelykes és 1920×1080 pixeles érintőkijelző került.

A processzora a négymagos és Hyper-Threadinges Intel Core i7-7700HQ, a memóriája 16 GB DDR4, a háttértára 512 GB-os M.2 SSD, a dedikált grafikus vezérlője pedig egy 4 gigabájtos NVIDIA GeForce GTX 1050.

Az Asus laptopjának további érdekességei közül kiemelhető még az ujjlenyomat-olvasó, a Wi-Fi ac és Bluetooth 4.2, a Harman Kardon sztereó hangszórópár, a két ventiláros hűtési rendszer, és persze az USB-C csatlakozó. A kompetitív gamerek számára jó hír lehet a gigabites Ethernet portja, hiszen kábellel a netre kapcsolódva nem kell amiatt aggódni, hogy a Wi-Fi miatt extra késleltetés léphet fel az online csaták során.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!