Rendkívüli hírek dobozt kapott a mobilos YouTube

youtube android breaking news
Rendkívüli híreket tartalmazó dobozzal újított a Youtube
Vágólapra másolva!
A normál adást nem szakítja meg a videómegosztó újítása.
Vágólapra másolva!

Az Android Police beszámolója alapján az elmúlt napokban csendben új funkcióval bővült a YouTube mobilos alkalmazása. A kliensoldali frissítés helyett szerveroldali változtatással aktivált „Rendkívüli hírek" (nem biztos, hogy ez lesz a hivatalos magyar neve) doboz a mobilalkalmazás megnyitásakor alapértelmezetten megjelenő hírfolyamban kapott helyet, és a nevéből sejthetően rendkívüli fontosságú eseményekről tartalmaz híranyagokat.

Rendkívüli híreket tartalmazó dobozzal újított a YouTube Forrás: Android Police

A YouTube újításáról egyelőre nem érkezett hivatalos tájékoztatás, így nem világos, hogy milyen módon landolnak benne a tartalmak: mi alapján döntenek a doboz aktiválásáról, továbbá milyen szempontok alapján kerülnek bele és maradnak ki belőle bizonyos hírforrások beszámolói. A videómegosztó webes felületén még nem jelent meg a szekció.

Egyelőre úgy tűnik, hogy a doboz tartalma nincs személyre szabva, az Egyesült Államokban pénteken mindenki a barcelonai terrortámadásokról informálódhatott. Mi nem láttuk még a dobozt, és nem világos, hogy a Google hazánkban egyáltalán aktiválta-e már a rendkívüli hírek szekciót.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!