Még egy hétig jelentkezheztnek a 150 millióért a startupok

arrow begin brown business cartoon casual chart colorful computer concept creativity diagram doodle drawing entrepreneur filter filtered graph hand holding idea illustration light lightbulb male man many men new pc pen person point retro rocket screen ske
45663140 - young man pointing at startup concept over a tablet computer ötlet
Vágólapra másolva!
Szeptember 4-ig lehet jelentkezni a második Telenor Accelerate startup programra, amelyen a három nyertes csapat 150 millió forint összértékű támogatásban részesülhet.
Vágólapra másolva!

Egyre népszerűbbek az olyan akcelerátor programok, ahol profik egyengetik a fejlődés korai szakaszában járó digitális startupok rögös útját a nagybefektetőkkel való találkozásig. Szeptember 4-ig még lehet jelentkezni a Telenor Accelerate programba, amely

azonnali 5-10 milliós befektetés mellett egyéni mentorálást és intenzív fejlesztést kínál a legígéretesebb csapatoknak.

A nyertes vállalkozások fejlődését két-két szakértő mentor segíti, akik a magyar befektetői társadalom legtapasztaltabb tagjai. A programban már tavaly is részt vevő Pistyur Veronika (Bridge Budapest), Oszkó Péter (Oxo Group), Varga Zoltán (Central Invest), Várkonyi Balázs (Extreme Digital) és Vinnai Balázs (Misys Digital Channels) mellé idén Simó György (Day One Capital) is csatlakozik.

45663140 - young man pointing at startup concept over a tablet computer ötlet Forrás: 123rf

A szeptemberi kiválasztást követően a startupokra öthónapos intenzív felkészülési időszak vár, ahol olyan ismereteket is elsajátíthatnak, mint a UI/UX, a service design, a fundraising vagy a lean service. A program végén a csapatok a Demo Day-en a média képviselői és befektetők előtt mutathatják be termékeiket.

A tavalyi tapasztalatok által továbbfejlesztett programban idén három nyertest hirdetnek, akik csapatonként 150 millió forint összértékű támogatásban részesülnek. A Telenor a korlátlan adatforgalmat kínáló Hello Data tarifacsomagot biztosít a számukra, míg a Samsung és a Microsoft jóvoltából Samsung Galaxy S8 okostelefont és Microsoft Bizspark felhőszolgáltatást is kapnak a csapatok.
Jelentkezés és további információk: https://www.telenor.hu/accelerate

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!