Előrendelhetővé vált az Xbox One X

microsoft xbox one x project scorpio játékkonzol
Így néz ki a végleges Xbox One X játékkonzol
Vágólapra másolva!
November 7-től lesz kapható a világ legerősebb játékkonzolja.
Vágólapra másolva!

Várhatóan két rendkívül sikeres konzolrajtot hoz majd az idei év, hiszen a Nintendo Switch elsöprő sikere után november elején piacra kerül az Xbox One X is. A Microsoft vadiúj terméke az eddigi messze legerősebb konzolnak ígérkezik, így szebben nézhetnek ki és jobban futhatnak rajta a játékok, ráadásul az árát is sikerült racionális szinten tartani.

Xbox One X Forrás: Microsoft

Persze a kompatibilitás jelen esetben a siker elengedhetetlen feltétele, de ezzel sem lesz gond, az új konzolon az összes Xbox One-ra készült játék és alkalmazás futtatható.

A fejlesztők lehetőséget kaptak arra, hogy a már kiadott játékaikat felturbózzák az eddigieknél erősebb konzolon: utólagos javításokkal belátásuk szerint szebbé tehetik a grafikát, vagy emelhetik a képkockasebességet. Jelenleg már 130-nál is több játék esetében biztos, hogy kap Xbox One X-es extrákat.

A mai nap nagy újdonsága, hogy előrendelhetővé vált az Xbox One X normál 1 TB-os változata, méghozzá hazánkban is. A konzolt elméletileg 2017. november 7-én, azaz a forgalmazásának kezdőnapján kapják majd meg az előrendelők, az ajánlott bruttó fogyasztói ára 158 990 forint.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!