8 GB memória kerülhet a Razer mobiljába

razer okostelefon
November elsején jelentheti be az első mobilját a Razer
Vágólapra másolva!
Abszolút csúcsmodellnek ígérkezik a vélhetően játékosokat célzó készülék.
Vágólapra másolva!

Minden jel arra mutat, hogy a gamereknek szánt perifériákat és számítógépeket gyártó Razer november elsején bejelenti majd az első okostelefonját. Ennél többet hivatalosan nem lehet tudni, azonban a Phone Radar egyik munkatársa kiszúrt egy gyanús bejegyzést a GFXBench tesztprogram adatbázisában.

November elsején jelentheti be az első mobilját a Razer Forrás: Razer

A „Razer Phone" egy vérbeli csúcskészüléknek ígérkezik: 5,7 hüvelykes és 2560×1440 pixeles kijelző, Qualcomm Snapdragon 835 lapkakészlet, 64 GB háttértár, 8 / 12 megapixeles kamerák, és Android 7.1 rendszer jellemzik.

Mindezektől függetlenül a legnagyobb érdekessége a rendszermemória lehet:

elvileg 8 GB RAM van a telefonban.

Ez két okból sem lenne meglepő, már ha igaz: egyrészt a saját mobilját minden bizonnyal elsősorban a játékosoknak szeretné hirdetni a vállalat, másrészt pedig a Razer imidzsének a szerves részét képezi a teljesen szükségtelen kérkedés.

Persze a 8 GB memória abszurd egy telefonba, a jelenlegi csúcsmobilokban 4 vagy 6 gigabájt található, és már az előbbi is bőven elég mindenre. Kíváncsian várjuk, hogy a Razer képes lesz-e valamiféle igazán érdekes gamer extrával felturbózni a készülékét, például az NVIDIA Shield termékekről játékstreamelő szolgáltatás is elérhető.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!