Ingyen játékokkal adná el a régi Core i7-eseket az Intel

assassin's creed origins játék ubisoft
Assassin's Creed: Origins
Vágólapra másolva!
A hamarosan megjelenő Assassin's Creed is járhat a processzorok mellé.
Vágólapra másolva!

A hónap elején piacra kerültek a nyolcadik generációs Intel Core processzorok, és nagyon komoly teljesítményt nyújtanak az árukért cserébe. A gamerek jelentős részének viszont problémát jelent, hogy kizárólag az Intel 300-szériás chipsetű alaplapokkal kompatibilisek, a megfizethető modellek pedig csak jövőre kerülnek majd piacra. Aki valamelyik új Core processzora vágyik, az idén csak méregdrága Intel Z370-es alaplapot tud vásárolni, ami nem hogy a Core i3 modellek, de még a Core i5-ösök közönsége számára sem racionális.

Assassin's Creed: Origins Forrás: Ubisoft

Az Intel most alternatív módon próbálja (részben) megoldani a problémát: egyes üzletekben a készlet erejéig 100 dollár értékű játékcsomag jár az előző generációkba tartozó Intel Core i7-6700K és Core i7-7700K processzorok mellé.

A vásárlók az Assassin's Creed: Origins-et és a Total War: Warhammer II-t kaphatják meg grátiszként az előző két évben piacra dobott processzorok mellé.

A központi egységek bármelyik Intel 100- / 200-szériás chipsettel szerelt alaplapba betehetőek, a teljesítményük pedig még évekig elég lesz a legújabb játékok processzorlimit nélküli futtatásához.

Nagyon fontos, hogy az ingyen játékok csak a Game Without Compromise promócióban résztvevő üzletekben járnak a processzorok mellé. Sajnos az Intel nem adott listát a megfelelő boltokról, így

a kérdéses CPU-k vásárlása előtt külön meg kell érdeklődni, hogy járnak-e melléjük a játékok.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!