Ingyen DNS-teszt jár az okostelefonhoz

wileyfox swift 2x android okostelefon muhdo
Ingyen DNS-teszt jár a Wileyfox Swift 2 X mellé
Vágólapra másolva!
Általában tokot vagy memóriakártyát szoktak grátiszként csomagolni hozzájuk.
Vágólapra másolva!

A brit Wileyfox a remek ár-érték arányú androidos okostelefonjairól ismert, eddig csak az átcímkézett Windows Mobile 10-es készülékét találtuk erősen szuboptimális ajánlatnak. A gyártó most csendben előállt minden idők egyik legfurcsább termékkapcsolásával: a 220 fontos Wileyfox Swift 2 X telefonja mellé egy DNS-tesztet csomagolt.

Ingyen DNS-teszt jár a Wileyfox Swift 2 X mellé Forrás: Wileyfox

Az önmagában 250 fontba kerülő DNS-teszt a MUHDO nevű vállalattól származik. Nem apasági tesztről van szó (bár látszólag elsősorban nagy libidójú férfiaknak szánják a csomagot): a genetikai profilozás állítólag a szokásosnál sokkal személyre szabottabb fogyási- és fitnesztervek készítését teszi lehetővé, 78 markert analizálnak a laborban. A testre szabott terveket természetesen az okostelefonjukon is megtekinthetik az ügyfelek.

A mintaadás nagyon egyszerű: a telefon dobozában található egy mintavételi készlet, az instrukciókat követve nyálmintát kell küldeni a MUHDO-nak. Postán.

Nem világos, hogy tudományosan mennyire megalapozottak a MUHDO által kínált tesztek.

Teszt ide vagy oda, a telefonnal szerencsére nem igazán lehet melléfogni. Olyan 76 ezer forintnak megfelelő összegért a vásárlók 5,2 hüvelykes és 1920×1080 pixeles érintőkijelzőt, 8 / 16 megapixeles kamerákat, 3 GB memóriát, 32 GB bővíthető háttértárat, Qualcomm Snapdragon 430 lapkakészletet, ujjlenyomat-olvasót, NFC-t, és gyorstölthető 3010 milliamperes akkut kapnak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!