Megbukott a Microsoft fizetős webmailje

Working at home Beautiful Using Laptop Wireless Technology Debt New Business One Woman Only Young Women Women Females Busy Copy Space Surfing the Net Love At First Sight Multi-Tasking Paying E-Mail 30-39 Years Adult Typing Smiling Sitting Looking Eating W
Close up of a young woman sitting in kitchen and going through her financials
Vágólapra másolva!
Mostantól az Office 365 részeként érhető csak el a reklámmentesítés.
Vágólapra másolva!

Idén februárban szokatlan ötlettel állt elő a Microsoft, évi 50 dollárba kerülő fizetős verziót készített az alapvetően ingyenesen használható Outlook.com levelezőszolgáltatásából. Az Outlook.com Premium két előnyt kínált: teljesen reklámmentes volt, továbbá lehetővé tette az egyéni domainnevek használatát.

Forrás: Getty Images/Geber86

Utóbbi azt jelentette, hogy a felhasználók regisztrálhattak maguknak egy webcímet, majd azt használhatták a levelezés során, azaz például a [email protected] címüket lecserélhették a sokkal profibbnak tűnő [email protected] címre. A szolgáltatás elsősorban a hétköznapi felhasználók kegyeire hajtott, így talán jobb példa, hogy a [email protected] címet le lehetett cserélni a [email protected] címre.

Így vagy úgy, a Microsoft csendben elkaszálta az Outlook.com Premium szolgáltatást, a funkcióit pedig beintegrálta az előfizetéses Office 365 csomagba, elméletileg már az összes ügyfél számára elérhetőek. Az Outlook.com prémium szolgáltatására feliratkozott felhasználók szerencsére nem maradtak hoppon, a már kifizetett egy év lejárta után meg tudják majd újítani az előfizetéseiket.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!