Vetítsen ön is Batman-jelet az égre!

Vágólapra másolva!
A Denevérember rajongóinak készült egy igazán drága óra, és egy nem annyira drága, viszont minden bizonnyal rendkívül mókás kütyü, amivel mi is ki tudjuk vetíteni a Batman-emblémát.
Vágólapra másolva!

Minden idők egyik legnépszerűbb szuperhőse az Igazság Ligájával újra a moziba rendezi le a rosszfiúkat, amit a gyártók persze igyekeznek is kihasználni. Az óragyártó Romain-Jerome például most bejelentett egy limitált kiadású sorozatot, melyet a Batman-téma köré építettek fel.

Forrás: Marc Gysin

A gyártó a Skylab-sorozatú óráit tervezte át, rendkívüli odafigyeléssel: a hátsó zafírüvegbe például példás gondossággal vésték bele Gotham City térképét, az óra számlapján pedig a Denevérember emblémája látható, ami természetesen világít is a sötétben.

A probléma, hogy az órából mindössze 75 darab készül, azokat ias 19 500 dolláros áron értékesítik, amit Bruce Wayne-nek nem is lenne probléma kicsengetni, de persze neki nincs is szüksége ilyesmire.

Forrás: Romain-Jerome

Ennél némileg barátságosabb áron, 300 dollárért dobja piacra a DC Comics az 5 ezer darabban készülő holmit, amivel a filmekben vetítik az égre Batman emblémáját, jelezve ezzel, hogy szükség lenne a segítségére.

Forrás: DC Comics

A replika persze nem olyan nagy, mint a filmekben, és valószínűleg nem is annyira erős, hogy az égre tudjunk vetíteni vele, de a szobában kiválóan működik, és még talán arra is jó lehet, hogy szomszédra ráhozzuk a frást.

A holmi LED-es fényforrást használ, adnak hozzá USB-kábelt és tápot, ráadásul három különböző szimbólumot is képes vetíteni, így nem csak a filmekben, de a képregényekben használt klasszikus verziót is bevethetjük, ha hirtelen Zamárdi alsón szükségét éreznénk, hogy odaidézzük a szuperhőst.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!