Ezen a héten is lesz Fekete Péntek, még durvább akciókkal. Frissítve!

fekete péntek black friday
OREM, UT - NOVEMBER 24: Shoppers put a television into a basket that was part of "Black Friday" deals at a Target on November 24, 2016 in Orem, Utah. Retailers kicked off the unofficial start of the holiday season with sales that in many instances began on the Thanksgiving holiday. George Frey/Getty Images/AFP Idén is a nagy lapos tévék voltak a legnépszerűbbek. Felkészültebbek segítséget vittek magukkal, hogy könyebben tudják mozgatni a megvásárolt árút
Vágólapra másolva!
Mutatunk pár érdekes terméket, amelyekre érdemes gyúrni a pénteki akcióban. Válogatásunkban telefonok, televíziók, háztartási gépek, laptopok és audió eszközök kaptak helyet.
Vágólapra másolva!

Idén november 24-re esik a Fekete Péntek,

bár van pár forgalmazó, aki a múlt hét pénteket választotta, hogy beelőzze a konkurenseket.

Az Extreme Digital volt az egyik ilyen „sietős" üzletlánc, de ők sem akarnak kimaradni a 24-i bolondokházából, így ők „Őrült napokat" tartanak péntektől. Az ő készletükből is válogattunk.

Egy kis történelem

A Fekete Péntek nevű esemény az Egyesült Államokból indult 1966-ban, ahol ez a nap hagyományosan a karácsonyi szezon kezdete. Ezt pedig a kereskedők elképesztő akciókkal ünneplik meg, és az ebben rejlő lehetőségeket már a hazai vállalkozások is felfedezték. Magyarországon 2013-ban tartottak először Fekete Pénteket a kiskereskedelemben, és azóta rengeteg cég csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez.

Most – mivel techrovat lennénk - az elektronikai eszközöket érintő számtalan akció közül állítottunk össze egy pazar csokrot. Ne feledje senki, hogy az ajánlatok csak a készlet erejéig érvényesek, úgyhogy ha megtetszik valami, érdemes sietni, mert lehet, hogy mire észbe kapunk, elfogy.

Az eMag is bejelentette azokat az akciókat, amielyek szerintük a legmenőbbek lesznek holnap

A 15 termék közül mi az első négyet közöljük, a több természetesen megtalálható az eMag honlapán.

1. Asztroszürke Apple iPhone SE kártyafüggetlen mobiltelefon, 32 GB, LTE
200 darab 79 990 Ft-ért

2. XBOX One Slim, 500 GB
250 darab 49 990 Ft-ért

3. ASUS X751NA-TY023T Notebook
175 darab 49 990 Ft-ért

4. Star-Light 32DM6500 Android LED Smart televízió, 81 cm, HD Ready
500 darab 39 990 Ft-ért

A termékekhez direkt linket sajnos nem tudunk mellékelni, mert az akciók zöme csak pénteken indul, de érdemes a típusszám alapján keresni már péntek kora reggeltől.

Notebook

Acer Swift 1: A 14 inches, HD felbontású, tükröződésmentes bevonatú kijelzővel ellátott Swift 1 hasznos társ lehet a munkában, és egyszerűbb grafikájú játékok futtatására is gond nélkül alkalmas. Az ultravékony alumínium készülékházba bújtatott masina 4 GB RAM-mal rendelkezik, Windows 10 Home operációs rendszer hajtja, és most jár mellé egy ajándék Office 365 csomag is.
A termék a Fekete Pénteken 179 990 forint helyett 124 900 forintba kerül az Acer Shopban.

Lenovo IdeaPad 110: Az 1 TB tárolókapacitású merevlemezzel, és Intel Core i5-6200U processzorral felvértezett hordozható számítógép egy igazán sokoldalúan használható készülék.

Forrás: Origo

15,6 inches, HD képernyőjén akár filmeket is lehet kényelmesen nézegetni. Rendelkezik egy különálló AMD Radeon R5 M430 2G​B grafikus vezérlővel, aminek hála játékra is alkalmas, és komoly multimédiás alkalmazások futtatását is lehetővé teszi.
A termék a Fekete Pénteken 179 900 forint helyett 124 900 forintba kerül a Notebook.hu-nál.

Telefon

Huawei P9 Titanium: Amikor a P9-et bemutatták mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy a Huawei-t már a topkategóriás készülékek szegmensében is komolyan kell venni. A HiSilicon Kirin 955 nyolcmagos chipset a Mali-T880 MP4 grafikus vezérlővel és a 3 GB memóriával kiegészítve remek teljesítményt produkál, amit megfejel az 5,2 inches, Full HD felbontású kijelző és a 12 megapixeles hátlapi Leica kamera. A termék a Fekete Pénteken 129 990 forint helyett 94 990 forintba kerül a Notebook.hu-nál.

Kodak Ektra: Az Android 6.0 Marshmallow Kodak Ektra a kedvezőbb árú okostelefonok sorát erősít. 5 inches IPS Full HD kijelzővel bír, a teljesítményről pedig egy nyolcmagos MediaTek Helio X20 SoC gondoskodik.

Kodak Ektra Forrás: Origo

3 GB RAM-ot kapott, és ellátták 32 GB adattárolásra szolgáló belső memóriával. Igen impresszív 21 megapixeles, optikai stabilizátorral kiegészített hátlapi kamerával bír, támogatja a 3G/LTE használatát is, és a 3000 mAh akkumulátorára sem lehet panasz.
A termék a Fekete Pénteken 85 400 forint helyett 44 990 forintba kerül az Alza.hu-n.

Háztartási gépek

Klarstein Bella Rossa robotgép: Ez a masina az igen jó ár-érték arányú robotgépek közé tartozik. Nagy teljesítményű, sokoldalú, és az eddigi vásárlói visszajelzések is egyértelműen pozitívak voltak.

Robotgép, Klarstein Forrás: Origo

A termék a Fekete Pénteken 53 900 forint helyett 39 780 forintba kerül.

Bosch BGL25A100 porszívó: A Bosch az egyik legjobb márkának számít a kisháztartási gépek szegmensében, így ez a porszívó is egy minőségi, megbízható darab. A porzsákos kivitelű, tiszta levegőt eredményező mikrofilterrel ellátott masina ultrakompakt kialakítású, azaz kis helyen is elfér, súlya mindössze 3 kilogramm.
A termék a Fekete Pénteken 39 990 forint helyett 19 990 forintba kerül az Electronic Star oldalán.

Még nincs vége! További 6 termékért lapozzon!