Virtuális valóság, ami levetkőzteti a nőket

Vágólapra másolva!
Nem egy filmben, könyvben, vagy baráti beszélgetésben került már elő a gondolat, hogy mi lenne, ha egy szemüveggel ruha nélkül láthatnánk a nőket.
Vágólapra másolva!

Habár az alábbi videóban nagyon látványos, hogy egy fiúhoz egyszer csak becsönget a futár, odaad neki egy virtuális valóságos szemüveget, amit a srác felvesz, és onnantól hirtelen minden nőt eléggé lenge öltözetben kezd el látni, csak egy probléma van vele.

Ilyen egyelőre még nem létezik,

ez ugyanis egy promó videó, amit a Minszkben megrendezett FCDB nevű Counter-Strike kupához készítettek. Hogy a kettőnek mi köze egymáshoz, azt ne kérdezzék.

Forrás: FCBD

Ezzel együtt, ha a valós nőket még nem is vetkőztethetjük le egy headsettel, a virutális valóságos szemüvegekkel nézhető pornófilmek száma és népszerűsége egyre növekszik. Sőt, a VRPorn felmérése szerint valójában jelenleg messze többet használják a vásárlók pornófogyasztásra a készülékeiket, mint bármi másra: az összes felkeresett VR-os tartalmat szolgáltató weboldal 60%-a felnőtt filmekkel foglalkozik, a népszerűségük pedig az utóbbi hónapokban 50%-kal növekedett.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!