Így kell kicsinálni az engedetlen számítógépeket

tech gif
Vágólapra másolva!
Mindenkivel előfordul, hogy kikészíti a belassuló, lefagyó gépe, de vannak akik drasztikus megoldást választanak a probléma megoldására és fegyverrel vagy ököllel vesznek elégtételt a computeren.
Vágólapra másolva!

Mindenki aki számítógépet használ rendszeresen vagy alkalmanként, munkára vagy szórakozásra, biztosan belefutott már valamilyen idegesítő hibába. Fagyás, automatikus újraindításra, fél napig tartó kikapcsolhatatlan frissítés, komplett munkamenetek elvesztése.... Ismerős ugye? Nyilván a legjobb rögtön orvosolni a hibát, de előfordulhat, hogy erre nincs idő, esetleg hiányzik a megfelelő szaktudás, és úgy van vele az alany, hogy ezért már csak nem vinné szervizbe masinát. Az elején még az ember megpróbálja könnyen venni a dolgot, mondja magának, hogy ez előfordul, de a sokadik alkalom után már elszakadhat a cérna.

Egy lan partyn (többen gyűlnek össze egy nagy teremben együtt játszani) egyszer láttunk valakit, aki egy játék közbeni fagyás miatt saját magát csapta fejbe egy billentyűzettel dühében, más pedig rendszeresen pofozgatta a gépét, miközben sípoló-nyüszítő hangokat hallatott. Ám van, aki még ennél is tovább ment (szerencsére nem Magyarországon), és konkrétan

fegyvert fogott, hogy vadnyugati módra rendezze a számlát a computerével.

Jöjjön most három nagyon híres ilyen eset, a galériába pedig felpakoltunk néhány képet a kifilézett masinákról! Mindenesetre mindenkinek azt tanácsoljuk, hogy ha ilyen jellegű gondjai támadnának inkább vigye szakértőhöz a gépet, esetleg vegyen egy másikat, de semmiképpen se kezdje bántalmazni a berendezést. A pofon, a rúgás, vagy pláne egy pisztoly nem megoldja a problémákat, hanem újakat generál.

szétver, pc, kinyír
szétver, pc, kinyír
szétver, pc, kinyír
szétver, pc, kinyír
szétver, pc, kinyír
szétver, pc, kinyír
szétver, pc, kinyír
szétver, pc, kinyír
szétver, pc, kinyír
szétver, pc, kinyír
szétver, pc, kinyír
szétver, pc, kinyír
szétver, pc, kinyír
szétver, pc, kinyír
szétver, pc, kinyír
szétver, pc, kinyír
szétver, pc, kinyír
szétver, pc, kinyír
szétver, pc, kinyír
szétver, pc, kinyír
szétver, pc, kinyír

Pisztollyal ment a vadra

A Colorado Springsben élő Lucas Hinch esete talán a legismertebb. Ő 2015 áprilisában döntött úgy, hogy pontot tesz a számítógépével való, hónapok óta tartó háborúskodásra, mégpedig egy pisztollyal. A bíróságon kötött ki, mert a tette nem maradt titokban,

és ráadásul a városhatáron belül kezdett lövöldözni a szerencsétlen, Dell XPS 410 típusú asztali gépére.

A bűnét elismerte, de mindenesetre azt vallotta, hogy "csodálatosan érezte magát", és hogy az "angyalok énekét hallotta közben". Hinch úr története egyébként bejárta az egész világot, és rengetegen kritizálták a cselekedete miatt, amire csak úgy reagált, hogy ő megtette mindazt, amiről milliók csak ábrándoznak, és egyáltalán nem szégyelli magát.

A Dühös Német Srác

A német Focus TV-ben bukkant fel először egy felvétel egy kisfiúról, amit az apja készített róla titokban, egy rejtett kamerával. A videón az látható, ahogy a Leopold nevű (az Internet által csak Angry German Kidként nevezett) srác megpróbálja elindítani az Unreal Tournament című lövöldözős játékot. Ám miután valamiért ez nem jön össze,

elkezdi csapkodni a monitort, és módszeresen szétveri a billentyűzetet, miközben rémisztő rikoltásokat hallat.

A Focus TV később feltette az internetre a rövid filmet, amely azóta a legnézettebb német videóvá vált.

Az anyag valójában elég rémisztő, egyáltalán nem nevetséges, és sokan az erőszakos játékokat tették felelőssé azért, hogy fiú így viselkedett. Mindenesetre Leopold a jelek szerint nem nagyon bánta meg a dolgot, hiszen rendszeresen tesz fel saját maga által készített paródia videókat, amelyekben visszautal az eredeti felvételre.

Anyu benyitott pornónézés közben...

Az angol Michael Denzel egyik nap a szobájában szexoldalakat nézegetett a számítógépén. Ám hallotta, hogy édesanyja közelít a szobája felé, és mivel nem akart lebukni, megpróbálta bezárni az internetböngészőn az ablakot. Azonban a gépe pont ekkor döntött úgy, hogy lefagy, semmit nem lehetett vele csinálni, a képernyőn pedig ott virítottak a női bájak.

Már nyílt az ajtó, Michael bepánikolt, és ahelyett, hogy lecsukta volna, egy jól irányzott ütéssel bezúzta a kijelzőt.

A mamának ezután azt hazudta, hogy leejtette valahonnan a masinát, mert még a szidást is könnyebb volt elviselni, mint hogy magyarázkodnia kelljen a pornó miatt.

Ez a történet egyébként happy enddel zárult: miután a történetet felrakta a Twitter blogjára, az hamar bejárta a világot. Eljutott a Pornhub nevű céghez is, akiknek az oldalát éppen nézegette, amikor megtörtént a rémes eset, ők pedig adtak neki ajándékba egy notebookot.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!