Visszament a tervezőasztalra az LG G7?

lg g6
Az LG nagy visszatérése lehet a G6?
Vágólapra másolva!
Ha igazak a hírek, akkor most nem lennénk az LG Mobile vezetőségének a helyében.
Vágólapra másolva!

Néhány nappal ezelőtt az LG Mobile bejelentette, hogy a jövőben nem feltétlenül fogja minden évben frissíteni az összes okostelefonját, helyette inkább csak akkor mutat be új modelleket, ha ténylegesen cserére szorulnak a régiek. Ezzel nem ért véget a móka, a dél-koreai The Investor forrásai szerint az elvárttal ellentétben a vállalat idei csúcsmobilja nem fog bemutatkozni a februári Mobile World Congress-en.

LG G6 Forrás: Origo

A források szerint ennek az az oka, az LG Electronics vezérigazgatója egyszerűen elkaszálta a terméket, ráadásul Jo Seong-jin közvetlenül hozta a tervezőcsapat tudomására, hogy kezdjék újra a munkát a terméken. Ez rendkívül szokatlan, hiszen a vezérigazgató teljesen kikerülte az okostelefonokért felelős LG Mobile divízió vezetését a fontos döntés meghozásával és kommunikálásával, amiből ítélve nagyon felbosszanthatta a készülék.

Állítólag attól szökkent fel a vérnyomása, hogy igazából nem lehetett volna mivel reklámozni (magyarán eladni) a mobilt, ami elfogadhatatlan egy végtelenül kompetitív piacon.

Ha minden igaz, akkor az illetékesek február második felében dönthetnek arról, hogy mikor kívánják piacra dobni az LG G7-et. Ennek az a vonzata, hogy csak április környékén történhet meg a telefon bejelentése.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!