Hangoskönyvekkel bővül a Play Áruház

google play áruház hangoskönyv
Hangoskönyvek is kaphatóak lesznek a Google Play Áruházban
Vágólapra másolva!
A Google véletlenül nekiállt reklámozni az újdonságot.
Vágólapra másolva!

Amennyire remek dolog az olvasás, a többségnek annyira nincs rá ideje. A megoldást a hangoskönyvek jelentik, hiszen ezek az otthoni házimunkák végzése, vagy akár sportolás közben is hallgathatóak. Lekötik az elmét a kevés figyelmet igénylő munkák során, általánosságban véve szórakoztatnak, és persze lehetővé teszik, hogy akár társaságban is újból bekapcsolódhassunk a könyves beszélgetésekbe. Mindezt anélkül, hogy nagy mennyiségű, dedikált időt kellene fordítanunk az olvasásra.

Hangoskönyvek is kaphatóak lesznek a Google Play Áruházban Forrás: 9to5Google

A hangoskönyvek nemzetközi piacát jelenleg az Audible nevű cég uralja, azonban a Google most úgy döntött, hogy megpróbál némi piaci versenyt generálni. A 9to5Google egyik írója véletlenül kiszúrt egy hirdetést a Play Áruház felületén, miszerint elérhetővé váltak a piactéren a hangoskönyvek, az első árából ráadásul elenged 50 százalékot a vállalat.

A hirdetés által mutogatott link egy 404-es hibaoldalra dobja az érdeklődőket, azaz csak véletlenül jelent meg a reklám, valójában a nagyon közeli jövőben startol majd a szolgáltatás.

Egyelőre nem világos, hogy magyar nyelvű hangoskönyvek elérhetőek lesznek-e a szolgáltatásban, nem tartjuk teljesen kizártnak a lehetőséget.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!