Ingyenes Far Cry 4 játék jár az 1 éves PlayStation Plus előfizetéshez

Vágólapra másolva!
A Sony új akciójában egy remek lövöldözős játékot kapunk ajándékba, most előfizetünk 12 hónapra a PlayStation Plus szolgáltatásra.
Vágólapra másolva!

A Sony bejelentette, hogy minden új előfizető, aki egész évre szóló, 12 hónapos előfizetést vásárol a PlayStation Plushoz, ajándékba kap egy Far Cry 4 játékot is. Két dologra érdemes odafigyelni: egyrészt akció február 12-ig tart (reggel 10:00-ig), másrészt pedig mindenképp a konzol saját digitális áruházában, a PlayStation Store-on kell lebonyolítani a vásárlást, mégpedig itt.

Ha ez sikerült, akkor a Sony ígérete szerint a Far Cry 4 egy digitális kópiája egy héten belül bekerül a saját játékkönyvtárunkba, és már lehet is letölteni. A Far Cry 4 egy remek lövöldözős játék, amiben Kyrat fikcionális, himalájai ihletésű országát kell felszabadítanunk egy elnyomó diktátor uralma alól. Ezzel együtt érdekes választás egy online előfizés mellé, mert ami az internetes funkcionalitást tekinti, kizárólag egy kooperatív módot tartalmaz, és az sem teljes értékű, inkább csak egyfajta segítségként tudjuk beidézni egy ismerősünket.

Ezzel együtt kedves kis ajándék, mert hát PlayStation Plus-előfizetésre egyébként is nagy eséllyel szükségünk lesz, hiszen PlayStation 4-en már mindenképp szükséges az online játékhoz. De ezen kívül kapunk cserébe havonta több ingyenes játékot, további kedvezményeket a digitális áruházban, illetve extra 10GB-os felhős tárhelyet a mentéseinknek.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!