Irritáló hibajelenség az iPhone X-en

apple iphone x
Apple iPhone X
Vágólapra másolva!
Egyes vásárlók csak késve tudják fogadni a hívásokat, hiába csörög ki időben a készülék.
Vágólapra másolva!

Ugyan az Apple iPhone X kritikailag és üzletileg is megosztóra sikeredett, azonban kétség sem férhet hozzá, hogy az abszolút csúcsmobilt beszerezni kívánók számára jelenleg ez az egyik legvonzóbb választás. A kérdéses közönségnek persze már vannak (és lehetnek is) elvárásaik a komplett vagyonba kerülő termék minőségével szemben, éppen ez teszi arcpirítóvá a mobil legújabb, pont elég sok vásárlót érintő bugját.

Apple iPhone X Forrás: Apple

A Financial Times beszámolója szerint (via Engadget) december eleje óta folyamatosan gyűlnek a hívások fogadásával kapcsolatos panaszok az iPhone X-re az Apple terméktámogatási fórumán, mostanra valamilyen formában 800+ vevő jelezte a hibát.

A bejelentések szerint az érintettek nehezen tudják fogadni a bejövő telefonhívásokat, ugyanis hiába csörög ki időben a telefon, az érintőkijelzője csak 6-10 másodperccel később ébred fel.

Elsőre nem tűnik kritikusnak a probléma, azonban megfigyeléseink alapján az iPhone-tulajok általában a sokat telefonálók táborába tartoznak, azaz könnyen elképzelhető, hogy

nem napi 1-2 alkalommal kell tolerálniuk a malőrt.

Az Apple természetesen vizsgálja a bejelentéseket, de egyelőre nem tudni, hogy mikorra sikerülhet elhárítani a hibát.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!