Trendi és olcsó az Archos egybegépe

archos vision 215 egybegép all-in-one pc windows 10
Archos Vision 215
Vágólapra másolva!
Bruttó 100 ezer forint alatt kerül piacra az all-in-one PC.
Vágólapra másolva!

Az asztali számítógépet vásárolni kívánók valószínűleg már törték a fejüket egy egybegép vásárlásán, hiszen a monitorba beépített számítógép trendi, csendes, ráadásul sokkal kisebb helyet foglal a klasszikus konfigurációknál. A többség ettől függetlenül valószínűleg maradt a klasszikus PC vásárlásánál, hiszen az all-in-one gépek erősen felárasak.

Archos Vision 215 Forrás: Archos

Az Archos most betörne a számítógépek piacára, az elsőként bemutatott egybegépe pedig óriási sikernek bizonyulhat. A májusban piacra kerülő Archos Vision 215 javasolt bruttó ára 299 euró, a körülbelül 93 ezer forintért cserébe egy általános internetezésre, Full HD internetes videók megtekintésére, és irodai jellegű feladatok végzésére alkalmas PC jár.

A 64 bites Windows 10 rendszerrel előtelepített egybegép 21,5 hüvelykes és 1920×1080 pixeles kijelzőt kapott, ráadásul a trendeknek megfelelően rendkívül vékony kávával.

A meghajtásáról Intel Atom x5-Z8350 processzor gondoskodik, amely mellé 4 GB memória és 32 GB eMMC háttértár került. A vásárlók opcionálisan microSD kártyával, továbbá 2,5 hüvelykes SATA merevlemezzel bővíthetik a rendelkezésre álló helyet.

A csupán 2,25 kilogrammos Archos Vision 215 természetesen rendelkezik beépített Bluetooth 4.0 és WiFi 802.11n vezérlőkkel, a hangszórói 2× 3W teljesítményűek, viszont webkamera nincs benne. A portkínálata: LAN, hangkimenet, HDMI kimenet, öt darab USB.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!