Nem randiapp a Metal Gear Survive

metal gear survive zombi videojáték
Metal Gear Survive
Vágólapra másolva!
A Konami ezt szükségesnek látta leszögezni a licencszerződésben.
Vágólapra másolva!

Végfelhasználói licencszerződést szinte minden egyes számítógépes alkalmazás és játék telepítésekor el kell fogadni, azonban szinte senki sem olvassa el a jogi szövegeket. Ez elméletileg negatívum a szoftverkiadók részéről, hiszen így a felhasználók nem tudják, hogy mi mindenre nincsen joguk, bár a hétköznapi jelenséggé vált masszív adatgyűjtés miatt a fogyasztói hanyagság talán inkább a malmukra hajtja a vizet.

Metal Gear Survive Forrás: Konami

Így vagy úgy, de egy unatkozó gamer valamiért átböngészte a hazánkban csütörtök éjfélkor elérhetővé vált Metal Gear Survive végfelhasználói licencszerződését. Szerencsére megérte rászánni az időt, a kiadó Konami ugyanis leszögezte benne, hogy szigorúan egy zombiölős-túlélős játékról van szó,

nem pedig egy randiappról.

A magányos gamerek nem használhatják társkeresési célból a Metal Gear Survive többjátékos módját, és általánosságban véve semmilyen olyan tettre sem fanyalodhatnak, amely célját a romantikus kapcsolat kivirágoztatása jelenti.

A végfelhasználói licencszerződés egyébként részletekbe menően felsorolja, hogy miket nem lehet tenni a multiplayer módban, például a kiskorúak italozásra, dohányzásra, szerencsejátékra, és pornónézésre való buzdítása is tilos. Ezenfelül többek közt nem lehet másoktól személyes információkat kérni, másokról személyes információkat megosztani, plusz a politizálásért is kitiltás járhat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!