Jöhet a hanghívás és a videochat az Instagramba

Instagram
ILLUSTRATION - The new logo of Instagram seen on an Apple iPhone 6 in Duesseldorf, Germany, 17 May 2016. Photo: ROLF VENNENBERND/dpa
Vágólapra másolva!
Megtalálták az adatfájlok között a funkciók ikonjait.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt hetekben kissé mintha meggyengült volna a Snapchat piaci pozíciója, a felhasználók jókora tábora ugyanis alaposan kiakadt a szolgáltatás mobilappjának újratervezett felületén, nehezebben használhatónak tartják a réginél. A néhány héttel ezelőtt élesített változtatások visszavonására még petíció is indult, amelyet már 1,25 millióan írták alá a Change.org webhelyen, de a Snapchatet eddig nem hatotta meg a panaszkodás.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Rolf Vennenbernd

Mindeközben a nagy rivális Instagram szép csendben két újabb a Snapchatben már régóta elérhető funkciót kíván bevezetni: a megtekintésük után maguktól törlődő képek küldésének elérhetővé tétele után a vállalat jó eséllyel lehetővé fogja tenni a felhasználók számára a hanghívást és a videocsevegést is, fedezte fel a TechCrunch egyik olvasója.

Az androidos Instagram adatállományai közt már megtalálhatóak a hanghívásos és videochates ikonok Forrás: TechCrunch

Az új funkciókhoz tartozó ikonok már feltűntek az Instagram és az Instagram Direct androidos alkalmazások adatállományai között. A Facebook tulajdonában lévő vállalat szóvivője nem kívánta kommentálni a felfedezésüket.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!