Dupla netet kaphatnak a Vodafone feltöltősei

Sziget Fesztivál 2. nap 0810
Vágólapra másolva!
Az új és a meglévő ügyfelek számára is elérhető az akció.
Vágólapra másolva!

Tovább csatáznak a feltöltőkártyás ügyfelek kegyeiért a hazai mobilszolgáltatók, most épp a Vodafone állt elő egy érdekes ajánlattal: a nyár során dupla adatmennyiséget kapnak a havonta ismétlődő, 1 GB vagy 5 GB adatforgalmú Tuti Net kiegészítő adatopciót megrendelők. Az akció a 2018. június 1. és augusztus 31. közötti aktiválásokra érvényes.

A kép csak illusztráció Fotó: Rockstar Photographers

A duplázott adat 30 napig használható fel, belföldön és az EU-ban. Az nyári ajánlat azoknak a meglevő ügyfeleknek is elérhető, akik az akció indulása előtt már rendelkeztek havonta ismétlődő 1GB vagy 5GB-os Tuti Nettel, továbbá valamennyi hangalapú feltöltőkártyás előfizetés esetén rendelkezésre áll ismétlődő adatopció megléte, vagy az akció időtartama alatti aktiválás esetén.

A Tuti Net tarifa 30 napra 1245 forintos díjon 1 gigabájt adatforgalmat kínál, míg 3559 forintért 5 gigabájtra fizethetnek elő a felhasználók Az aktiválása két lépésből áll: a feltöltős SIM-kártya behelyezését követően és a 1270-es, belföldről és az EU-ból díjmentesen hívható szám tárcsázása után a Tuti Net tarifát kell választani.

A Tuti Net tarifa különlegessége, hogy feltöltőkártyás előfizetésként is kedvező áron kínál mobiladatot az ügyfeleknek, ami a nyári időszakban, az utazások, üdülések, élménygyűjtések sokasodásával minden évben egyre nagyobb jelentőséget nyer. Tavaly nyáron 33%-kal nőtt a Vodafone feltöltőkártyás adathasználóinak száma, míg szintén a feltöltőkártyás előfizetők körében 67%-kal nőtt az adathasználat tavaszról nyárra, ami kiválóan érzékelteti, milyen fontos ez az időszak mobiladat-használat szempontjából.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!