Örülhetnek a régebbi iPhone-ok és iPadek gazdái

Megállt a mobilok fejlődése, iPhone 5s
2307434 Russia, Moscow. 10/25/2013 A visitor of re:Store shop in Moscow examines the new Apple iPhone 5s. Konstantin Rodikov/RIA Novosti
Vágólapra másolva!
A beszámolók alapján tényleg sokkal gyorsabb működést hoz az iOS 12.
Vágólapra másolva!

Reggel már beszámoltunk az Apple WWDC 2018 fejlesztői konferencia legfontosabb újdonságairól, többek közt az idén ősszel elérhetővé váló macOS 11.4 Mojave és az iOS 12 operációs rendszerek fejlesztéseiről. A pletykáknak megfelelően az iPhone és iPad eszközökön futó iOS következő kiadásában az Apple elsősorban a működési teljesítmény növelésére és a bugok irtására fókuszál, a rendszer az összes jelenleg iOS 11-et futtató termékére telepíthető lesz.

Apple iPhone 5s Forrás: RIA Novosti/Konstantin Rodikov

Az iOS 12 egyik nagy durranása, hogy az Apple saját mérései szerint az elődjéhez képest 40 százalékkal gyorsabban indulnak majd rajta az appok, a billentyűzete 1,5× gyorsabban jelenhet meg, a záróképernyőről való kameraindítás pedig akár 70 százalékkal is felgyorsulhat.

Szerencsére a rendszer első nyilvános bétája már elérhető az érdeklődők számára, így kezdenek szállingózni a független vélemények. Egyelőre úgy tűnik, hogy nem viccelt az Apple a teljesítményfokozás ügyében, a beszámolók alapján az iOS 12 újból használhatóvá teszi az iPad Mini 2 táblagépet és az iPhone 5s mobilt, továbbá az iPhone 6s, iPhone 7 Plus és iPad Air 2 esetében is egyértelmű különbséget tesz.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!