Ennyi pénzt költött eddig a Steamen

valve steam videojáték
Elkezdődött a Steam téli vására
Vágólapra másolva!
Egy helyen áttekinthetik az összes róluk tárolt adatot a játékosok.
Vágólapra másolva!

Lassan eljutunk odáig, hogy akár egy egész napon keresztül egyszer sem halljuk a GDPR mozaikszót, ami kifejezetten üdítően hat az elmúlt hetek e-mail- és híráradata után. Most a puszta érdekessége miatt ettől függetlenül megemlítenénk, hogy a GDPR miatt a Steam kapott egy vadiúj webes felületet, ahol a játékosok áttekinthetik az összes róluk rendelkezésre álló információt.

Steam Forrás: Origo

A kategóriába szedett felület alapossága tiszteletre méltó, valóban abszolút minden információt megtalálnak a felhasználók, bár itt-ott volna még mit reszelni rajta, hogy áttekinthetőbb és felhasználóbarátabb legyen.

A felületen keresztül elérhető információ jókora része eddig is megtekinthető volt, csak nagyon szét voltak szórva különféle lapokon és menükben, nem volt egyszerű az áttekintésük.

A talán legtöbb gamer számára érdekes információt az jelenti, hogy mennyi pénzt költöttek az évek során a digitális játékboltban, ezt az External Funds Used menüben tudják megtekinteni. Persze akik alternatív boltokban is vásárolnak a Steamen beváltható termékkulcsokat, azok esetében nem lesz teljes a kép.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!