Elindult az Android Messages webes felülete

google android messages sms
Elindult az Android Messages webes felülete, az app felhasználói a böngészőjükből is képesek lesznek SMS-ezni
Vágólapra másolva!
Egyelőre nem mindenkinél érhető el a böngészős SMS-ezés.
Vágólapra másolva!

Hétfőn a Google csendben elindította az Android Messages mobilalkalmazásához készített webes felületet. A webhely lehetővé teszi a kérdéses appal SMS-ezők számára, hogy a számítógépes böngészőikből elérjék az üzeneteiket, és persze új SMS-eket küldjenek. A portál publikus előzetes változata egyelőre csak a legfontosabb és legalapvetőbb funkciókat támogatja, így például még nem lehet kulcsszavak alapján keresni az üzenetváltásokban.

Elindult az Android Messages webes felülete, az app felhasználói a böngészőjükből is képesek lesznek SMS-ezni Forrás: Google

Az Android Messages webes verziójának érdekessége, hogy Google-fiók sem kell a használatához, a belépéshez csak össze kell párosítani a mobilos alkalmazást a böngészős felülettel. Ehhez el kell indítani a mobilappot, az Opciók menüjében a Webes üzenetek menüpontra kell koppintani, majd az Android Messages webes felületén lévő QR-kód beolvasása után máris indulhat a böngészős SMS-ezés.

Jelenleg nem mindenkinél érhető el a mobilappban a „Webes üzenetek" menüpont, a Google hullámokban aktiválja a felhasználóknál; hírünk írásakor még nálunk sem jelent meg a párosítási lehetőség.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!