Cuki vagy ronda az aranyszínű buldoghangfal?

AeroBull, Jarre, Hangfal, Bluetooth
A napszemüvegben az 50 wattos hangszórók.
Vágólapra másolva!
A francia Jarre Technologies évek óta árulja rettenetesen szokatlan külsejű, kutya formájú hangfalait. Az AeroBull-sorozat idén egy újabb taggal bővült, és a korábbinál méretesebb HD1 Gold Edition már azért tényleg túl megy minden határon. A formavilág maradt, tehát ugyanúgy egy ülő francia buldog alakú készülékházba préselték az elektronikát, viszont a fényezésnél ezúttal húztak egy merészet. A megszokott piros, fehér, ezüst vagy fekete helyett ugyanis az arany mellett törtek lándzsát.
Vágólapra másolva!

A végeredmény olyan szép és visszafogott, hogy még egy csillogó fityegőkkel, bizsukkal dúsan meghintett, rózsaszín ugráló Cadillacben parádézó gengszterrapper és visítva rohanna ki tőle a világból. Nincs mit szépíteni a dolgon, az AeroBull HD1 Gold katasztrofálisan néz ki, kisüti az ember agyát még a monitoron keresztül is. Ráadásul kifejezetten nagy, hiszen 43,5 centis szélességéhez 67 centis hosszúság, és 64 centis magasság társul. Tehát tényleg akkora, mint egy "kutya ülve", ráadásul a súlya 10 kilogramm.

A napszemüvegben az 50 wattos hangszórók Forrás: Origo

A hangteljesítménye mondjuk brutál, hiszen a két darab 50 wattos hangszóró mellett dugtak a fenekébe egy 100 wattos mélynyomót is. Biztos kegyetlenül meg tud dörrenni, bár a készülékház kialakítása az ideálistól nagyon-nagyon távol van, emiatt valószínűleg a megszólalás nem tökéletes. Mindegy is, aki egy ilyen csodakutyára beruház, annak valószínűleg a hangminőség csak másodlagos.

Szavazzon!

Ön szerint az arany bulldog:

Az aranyeb támogatja a Bluetooth technológia használatát, azaz a zenei anyagok vezeték nélküli úton is eljuttathatóak rá. Aki kettőt vesz belőle, az pedig akár párosíthatja őket (nem úgy!) létrehozva belőlük egy sztereó hangrendszert. Az év elején terjedő pletykák azzal kapcsolatban igaznak bizonyultak, hogy tényleg csak 100 darabot csinál belőle a Jarre, legalábbis első körben.

Az ára pedig halálos lesz, hiszen egy darabért 2000 fontot kérnek el, ami testvérek között is megvan 730 000 forint.

A legdurvább, hogy vizuális terror ide, brutálisan magas ár oda, biztosan nem fog a nyakukon maradni egy darab sem ebből a szegény szörnyszülöttből.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!