Kiszivárgott képen a Galaxy Note 9

samsung galaxy note 9
Samsung Galaxy Note 9
Vágólapra másolva!
Az avatatlan szemek egy módon különböztethetik meg az elődjétől.
Vágólapra másolva!

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a Samsung augusztus 9-én bejelentheti New Yorkban az elsősorban üzletembereknek szánt Galaxy Note 9-et. Eddig aránylag kevés információ szivárgott ki a mobilról, amelynek az lehet a fő oka, hogy nem fog olyan sokban különbözni a tavaly kiadott elődjétől. Ha hihetünk a pletykáknak, akkor a jövő évi modell már nagyobb újításnak bizonyulhat, például megkaphatja a kijelző alatti ujjlenyomat-olvasót is.

Samsung Galaxy Note 9 Forrás: Evan Blass / Twitter

Az elmúlt napokban több alkalommal is érkezett információ a Galaxy Note 9-ről: az akkuja állítólag 4000 milliamperes, a gyári tartozék S Pen érintőceruzája pedig új dizájnt kapott és támogatja a Bluetooth-adatkapcsolatot. A legújabb nagy dobással a hírhedt szivárogtató Evan Blass állt elő, publikálta a fent látható sajtóképet az okostelefonról.

A kép alapján a Galaxy Note 9 kívülről kísértetiesen hasonlít az elődjére, egyetlen nagy újítást kapott: a hátlapi ujjlenyomat-olvasó lekerült a kamerák mellől a kamerák alá, a hátlap közepére. Ugyanez a dizájnmódosítás volt a Galaxy S9 egyik érdemi újdonsága is, így sokkal könnyebb elérni a szenzort.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!