Hetekig csak a Galaxy Note 9-re lesz Fortnite?

Fortnite: 1,8 millió dollár bevétel naponta
Vágólapra másolva!
Egy hónapon keresztül exkluzív lehet a játék androidos verziója.
Vágólapra másolva!

Váratlan pletyka érkezett az augusztus 9-én bemutatásra kerülő Galaxy Note 9 kapcsán, a 9to5Google és az XDA Developers forrásai szerint ugyanis a Samsung és az Epic közti partnerségnek köszönhetően a megjelenését követő 30 napig csak ezen a mobilon lesz játszható Fortnite androidos változata.

Fortnite: 1,8 millió dollár bevétel naponta Forrás: Fortnite

Ez azért furcsa, mert a készüléket elsősorban üzletembereknek szánja a Samsung, a prémium kategóriás okostelefonra vágyó fogyasztókat a Galaxy S9-cel kívánja elcsábítani a cég. Emellett a battle royale stílusú, free-to-play sikerjáték a mikrotranzakciókon keresztül valószínűleg az első naptól kezdve óriási bevételt termelne az Epic Games számára, így igencsak komoly összegbe kerülhetett a Samsungnak az időleges exkluzivitás megvásárlása.

A források szerint a Galaxy Note 9-et előrendelők egyszeri extrákat is kapnak majd a Fortnite-ban, többek közt V-Bucks játékbeli fizetőeszköz és skinek járnak majd számukra. Emellett a telefonhoz mellékelt S Pen érintőceruza elvileg integrációt kapott a Fortnite-tal, de nem világos, hogy miről van szó.

Amennyiben hitelesnek bizonyulnak az információk, akkor a Fortnite androidos verziója csak valamikor szeptemberben válhat általánosan elérhetővé a nagyközönség számára.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!