Egyetlen baja van ennek az ingyen sört adó hűtőnek

cleveland browns victory fridges
Cleveland Browns Victory Fridges
Vágólapra másolva!
Szadista trollkodással készült az NFL idei szezonjára a Bud Light.
Vágólapra másolva!

Három hét múlva kezdetét veszi a legfontosabb amerikaifutball-szövetség által rendezett versenysorozat 99. szezonja, így a különféle szponzorok elindították az ilyenkor szokásos reklámkampányaikat. Köztük a Bud Light is, ráadásul a rendkívül népszerű sörmárka egy nagyon ötletes akcióval rukkolt elő az NFL 2018 alkalmából.

Cleveland Browns Victory Fridges Forrás: Bud Light

A fenti képen a Cleveland Browns Victory Fridges nevű hűtőszekrény látható, amelyet a gyártó clevelandi bárokban, továbbá a Cleveland Browns saját stadionjában fog elhelyezni. A hűtőkből nem lehet megvásárolni a belehelyezett muníciót, helyette automatikusan az összes abban a szent pillanatban ki fog nyílni, mikor a focicsapat megnyer egy NFL-es meccset.

Ilyenre utoljára 2016. december 24-én volt példa, a csapat jelenleg egy 17 meccses vereségsorozattal büszkélkedhet.

Ha megszakad a balszerencsés széria, akkor aki kapja, marja módszerrel lehet majd vinni a sört győzelmi hűtőkből. A hűtők az internetre vannak csatlakoztatva, így értesülnek a győzelem híréről, nem a kocsmárosoknak vagy a biztonsági őröknek kell kinyitniuk a gépeket.

A Bud Light meglepően messze ment a zárómechanizmus terén, részben a lopások megakadályozása, részben pedig a show kedvéért mágneses és láncos megoldás is van rajtuk.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!