Friss videón a svéd robotapokalipszis

avalanche generation zero videojáték
Generation Zero
Vágólapra másolva!
Jövőre érkezik az Avalanche nyílt világú akciójátéka.
Vágólapra másolva!

Bővelkedett az érdekes bejelentésekben az E3 2018 játékkiállítás, az egyik legnagyobb meglepetést a Just Cause szériáról és a Mad Max játékadaptációjáról híres, továbbá a RAGE 2-t is fejlesztő Avalanche Studios szolgáltatta. A svéd vállalat Generation Zero című játéka a 80-es évekbeli Svédországban játszódik: rejtélyes körülmények között eltűnt a lakosság, cserébe viszont gyilkos robotok járőröznek mindenütt.

Generation Zero Forrás: Avalanche Studios

A játékosoknak fényt kell deríteniük a történtekre, és persze harcolniuk kell a robotokkal. Ráadásul ezt nem muszáj egyedül megtenniük, kooperatív módban akár három ismerősükkel együtt is kalandozhatnak a játékban. Klasszikus, egymásra lövöldözős multiplayer elvileg nem lesz a Generation Zeróban.

Az Avalanche a napokban egy új videót tett közzé, amelyben összefoglalta az összes fontos tudnivalót a Generation Zeróról, továbbá új játékmenetet is mutatott belőle. A gamerek számára az utóbbi általában beszédesebb és hasznosabb a reklámszövegeknél, és bizony nem lepődnénk meg, ha a mostani kedvcsináló a hatására sokak kívánságlistájára felkerülne a játék.

A Generation Zero valamikor jövőre jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az ősszel induló bétatesztelésére itt jelentkezhetnek az érdeklődők, de csak a szerencsések kapnak majd letöltőkódot a játékhoz.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!