Elvetemült gamer csataállomást épített az Acer

acer predator thronos gamer szék
Acer Predator Thronos
Vágólapra másolva!
Az év végétől lesz kapható a 220 kilós szörnyeteg.
Vágólapra másolva!

Az Acer minden idők egyik legmeghökkentőbb gamereknek szánt termékével állt elő a berlini IFA-kiállításon. A Predator Thronos jobb híján egy csataállomásnak nevezhető, vagy legalábbis a „gamer szék" nem kifejezetten találó leírás rá. A játékosok három 27 hüvelykes monitort szerelhetnek fel a bútordarabra, képes játékok közben a képernyőn látható akcióra reflektálva vibrálni, továbbá igény esetén a beépített motorja akár 140 fokkal is hátradöntheti a játékost.

Acer Predator Thronos Forrás: Acer

A gamer trón másfél méter magas és 220 kilogrammot nyom, az utóbbiból sejthetően fémből készült a LED-ekkel bőségesen kivilágított váza. Néhány zseb akad az oldalán a gumimacik tárolására, de pohártartóval egyáltalán nem rendelkezik, bár a vibrálás és a hátradönthetőség miatt trükkös volna úgy kivitelezni a tartót, hogy ne fröccsenjen vagy boruljon ki a pohárban lévő ital.

Az Acer Predator Thronos elméletileg az év végén kerül majd kereskedelmi forgalomba, az áráról még nem kívánt nyilatkozni a gyártó. Viszont a súlyát figyelembe véve valószínűleg csak a szállítási és helyére cipeltetési költsége lesz annyi, mint amennyiből a gamerek többsége jobb minőségű forgószéket vásárol.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!