Megtanult sms-ezni a Windows 10

microsoft windows 10 your phone sms
Megtanult sms-ezni a Your Phone alkalmazás
Vágólapra másolva!
Kritikus funkcióval bővült a Your Phone alkalmazás.
Vágólapra másolva!

Nem unatkoznak újabban a Windows 10 következő óriásfrissítésének nyilvános tesztelői, pénteken újabb előzetest kaptak a Windows 10 October 2018 Update-ből. Az elvárhatónak megfelelően a build 17755 jelzésű változatban csak hibajavítások találhatóak, elvégre most szeptemberben el kell készülnie az óriásfrissítés első stabil verziójának, hogy októberben elérhetővé tudják tenni a nagyközönség számára.

Megtanult sms-ezni a Your Phone alkalmazás Forrás: Origo

Az érdekességet inkább az jelenti, hogy a kiadásával párhuzamosan frissült a Windows 10-es számítógépek és az Android / iOS mobileszközök összekapcsolására kitalált Your Phone alkalmazás is.

A program eddig csak a telefonokkal legutóbb készített fotókat volt képes mutatni, azonban a péntek esti javítással belekerült az sms-ezési funkció: megtekinthetőek a csatlakoztatott telefonon lévő szöveges üzenetek az appban, továbbá új üzenetek is küldhetőek az appon keresztül.

A Your Phone új verziója egyelőre csak a Windows 10 October 2018 Update előzetesét tesztelői számára érhető el, bár ha minden igaz, akkor idővel újból elérhető fog válni azoknak, akik a Windows 10 jelenlegi stabil verzióját használják. További limitáció, hogy a működéséhez legalább Android 7.0 rendszerű mobilra van szükség.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!