Videó: sírva nevetős átvezetők az új Spider-Man játékban

spider-man sony playstation 4
Vágólapra másolva!
Egy lánykérési üzenetet is kénytelenek lesznek patchelni a fejlesztők.
Vágólapra másolva!

A múlt héten újabb exkluzív játékkal bővült a PlayStation 4 exkluzív repertoárja, megjelent a konzolra az Insomniac Games által fejlesztett, és a Sony által kiadott Spider-Man játék. A tesztek és a vásárlói értékelések alapján ez az egyik legjobb szuperhősös játék, így szomorúak lehetnek a Pókember számítógépeken és Xboxon játszó rajongói, hogy lemaradtak a kalandról.

Forrás: Brian Jackson / Instagram

Persze semmi sem tökéletes. A játékosok kis tábora például az alkotói elképzelésekkel szemben fetreng a nevetéstől az átvezető jelentek alatt: valamiféle bug miatt leáll a karakterek animációja, így a karaktermodellek a lehető legfurcsább pózokban és arckifejezésekkel teleportálgatnak.

Nem ez az egyetlen meglepő sztori a játék kapcsán. Egy Tyler Schultz nevű játékos még májusban megkereste a fejlesztőcéget, hogy be tudnák-e valahova tenni a játékba a lánykérési üzenetét. Mindenki nagy meglepetésére az Insomniac illetékesei eleget tudtak tenni a kívánságnak, kitették egy játékbeli mozi hirdetőfelületére a „Maddie, will you marry me?" szöveget.

A játék kiadásakor már nem volt aktuális a lánykérési üzenet Forrás: Tyler Schultz

Egy aprócska probléma van: Tylert pár hete otthagyta a barátnője egy másik férfiért. Ráadásul nem is akárkiért:

Tyler testvérével lépett le.

Jacinda Chew, a játék művészeti vezetője a kellemetlen fejleményeket meghallva felajánlotta neki, hogy lecserélik valami másra a szöveget.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!