Bírják a sört az új iPhone-ok, de az eséseket nem

Vágólapra másolva!
A tesztek szerint továbbra is nagyon ajánlott védőtokban használni az új iPhone készülékeket.
Vágólapra másolva!

Az Apple néha olyan dolgokat mond a termékeinek bemutatóin, amelyek a valóságban már nem állják meg a helyüket. Sajnos ez az iPhone XS és az iPhone XS Max készülékeknél is igaz.

Zack Nelson a népszerű JerryRigEverything csatornán már megmutatta, hogy az Apple az állítása ellenére nem használt erősebb védőüveget, mint legutóbb. Ugyanerre a következtetésre jutott a SquareTrade is, amely egy tudományos robot segítségével dobálta különböző szögekből az iPhone XS-t és az iPhone XS Maxet.

Forrás: SquareTrade

A legstrapabíróbb üveg kifejezés sajnos nem állja meg a helyét, egyetlen hátlappal lefelé történő becsapódás is tönkreteheti a teljes OLED-kijelzőt és a hátlapot. A teszteken az iPhone XS egyenesen darabokra esett. Az oldallal előre történő becsapódásoknál nincs nagy baj, ugyanis a rozsdamentes acél keret jól vizsgázott.

Hasonlóan jeles a készülékek vízállósága is, és a sört is remekül bírják. A tesztek során 138 üveg sörben merültek el az új modellek.

Az iPhone XS összességében erősebb lett, mint az iPhone X, az iPhone XS Max pedig a kisebb testvérét is lekörözte. A védőtok használata azonban továbbra is nagyon ajánlott.