Új kezelőfelületet kap a OnePlus 6T

Vágólapra másolva!
Frissül a gesztusvezérlés és a kamera is a OnePlus következő okostelefonján.
Vágólapra másolva!

A OnePlus egyik fórumos bejegyzése nyomán újabb érdekességek derültek ki a OnePlus 6T-ről. A gyártó szeretné, ha a kezelőfelület kifejezné a OnePlus dizájnnyelvet, és az eddigi legkülönlegesebb OxygenOS lenne.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az OxygenOS kezelőfelülete megújul. Fejlődik továbbá a készülék kamerája és a ne zavarj mód, valamint a gesztusvezérlés is. Mindezeknek hála a OnePlus 6T simábban működik majd, mint az elődmodellek.

Forrás: OnePlus

A Google Assistant elvileg a bekapcsológomb fél másodperces lenyomásával lesz aktiválható. A OnePlus mestereséges intelligenciára építő algoritmusa pedig azt figyeli majd, hogy mikor fekszünk le aludni. A készülék ennek megfelelően lassítja a frissítéseket, és növeli az üzemidőt.

A OnePlus 6T október 30-án mutatkozik be, kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasóval. A 6,4 hüvelykes OLED-kijelző vízcsepp formájú kivágást kap, 1080 x 2340-es felbontással és 19,5:9 képaránnyal. Alatta Snapdragon 845 lapka, 6/8 GB RAM és akár 256 GB tárhely lesz található, 3700 mAh-s akkuval és Android 9 Pie rendszerrel.