Új hardvereket jelent be az Apple október végén

ipad pro onleaks
Ha minden igaz, akkor így néz ki az új 12,9 hüvelykes iPad Pro
Vágólapra másolva!
Másfél hét múlva jöhetnek az új iPad Pro és Mac eszközök.
Vágólapra másolva!

Az Apple legutóbbi nagy sajtótájékoztatóján az új iPhone mobilok és az Apple Watch Series 4 mutatkozott be, azonban már régóta arról szólnak a pletykák, hogy az iPad Pro táblagépeket és egyes Mac számítógépeket is frissíteni kívánja még idén az Apple.

Ha minden igaz, akkor így néz ki az új 12,9 hüvelykes iPad Pro Forrás: OnLeaks / MySmartPrice

Most nyilvánvaló, hogy minimum részben igaz volt a pletyka: az Apple október 30-án egy újabb hardveres sajtótájékoztatót fog tartani, ám ezúttal a főhadiszállása helyett New Yorkban. Az előadás élőben is követhető lesz majd az interneten, magyar idő szerint délután 3 órától kezdve az Apple webhelyén.

A most kiküldött meghívókból persze nem derül ki, hogy milyen termékeket kíván leleplezni a vállalat, de vannak bizonyos pletykák és nyilvánvaló tényezők, ami alapján sejthető az előadás tárgya.

Ha minden igaz, akkor jöhet a 11 hüvelykes kijelzőjű, továbbá frissülhet a 12,9 hüvelykes iPad Pro. Állítólag mindkét modell kávamentesnek mondható dizájnt kapott, rendelkezni fognak a Face ID arcfelismerő rendszerrel, de nem lesz notch a kijelzőikben. Az eszközök mellett frissülhet a MacBook és iMac termékcsalád (de nem a MacBook Pro, abból már júliusban megjött az idei ráncfelvarrás), továbbá végre-valahára naprakész hardvert kaphat a Mac Mini.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!