Jön a kocsmaszimulátor videojáték

crossroads inn videojáték
Crossroads Inn
Vágólapra másolva!
A saját fantasy szerepjátékos fogadóikat kell majd menedzselniük a játékosoknak.
Vágólapra másolva!

A fantasy szerepjátékok rengeteg közös vonással rendelkeznek, például garantáltan van bennük egy kalandorokkal, bajkeverőkkel és vesztesekkel megtöltött kocsma. Az elmúlt években kitört szimulátorláz folyományaként a lengyel Kraken Unleashed nevű fejlesztőcsapat úgy döntött, hogy ideje lenne egy teljesen új perspektívából is megismerni a fantasy ivót.

Crossroads Inn Forrás: Kraken Unleashed

A PC, Mac és Xbox One platformokra valamikor jövőre érkező Crossroads Inn egy vérbeli fantasy kocsmaszimulátor, amelyben a játékosok a saját fantasy fogadójukat üzemeltethetik: nyereségessé kell tenniük a kis ivójukat, majd az éttermi és szállási szolgáltatásokkal igazi kocsmakirályokká kell válniuk.

A játékban többek közt a kereskedelmi útvonalakat is kell majd menedzselniük a játékosoknak, plusz lesz valamiféle szerepjátékos jellegű sztorija is.

A Kraken Unleashed egy néhány fős cég, de többek közt a The Witcher 3 zenei rendezőjét és a CD Projekt volt disztribúciós társigazgatóját is sorai között tudja, nem játékipari újoncok fejlesztik a Crossroads Innt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!